Телефон

+38 (050) 86 53 640

Часы работы

Пн - Нд: 8:00 - 21:00

Дизайнерські ковані вироби

Конструкції, створені на нашому ковальському виробництві — універсальні і завжди вдалі рішення для оформлення дачної ділянки чи будинку.

Наші дизайнери допоможуть визначитися зі стилістикою оформлення кованих елементів, приведуть їх у відповідність з архітектурою будинку і загальним стилем саду і всієї території. Наприклад, для великих і пишних парків підійдуть повністю ковані або доповнені дерев’яними елементами важкі лави в стилі бароко, а для напівпрозорих невеликих садків більш вдалим вибором стануть вишукані ковані крісла — легкі і тонкі. Якщо потрібно оформити сад-модерн, позбавлений від нагромадження всього зайвого, наші майстри виготовлять мінімалістичні вироби. А ось для голландських і кантрі-садів підійде більш вигадлива кування «під старовину».

Дизайн кованих виробів за індивідуальним замовленням

Виконані в цій техніці елементи одночасно витончені і ґрунтовні, вони виглядають дорого і елегантно. Найчастіше ковалям  замовляють ковані хвіртки і оформлення огорож, альтанок і павільйонів. У дизайні інтер’єрів використовують ковані перила, віконні решітки, предмети побуту на кшталт квіткових стійок, дверних ручок, статуй і так далі. У ландшафтному дизайні — газонні огорожі, фігури для саду, арки, лавки, містки. Прекрасно виглядають також ковані огорожі балконів і віконні решітки. Наше ковальське виробництво — це гарантована якість, високий художній рівень та чуйне увагу до ваших побажань!